10 ting menn HATER å høre under sex!

Det er ikke alt vi gutter liker å høre når vi har sex. Her er 10 ting som ødelegger stemninga!

Av: Andreas – Usminket.no

Etter å ha snakket med en del kompiser om temaet, har jeg funnet frem til 10 setninger vi gutter ikke liker så godt å høre når vi har sex. Gutter er forskjellige, så denne lista gjelder nok ikke for alle gutter, men alle setningene jeg har funnet fremt til går igjen hos flere av kompisene mine.
Det meste på lista er jo egentlig sagt i beste mening, og jenter er stort sett veldig hensynsfulle og snille mot oss gutter, men det er noe med hvordan vi gutter fungerer som gjør at det blir feil:

1.»Fortsett! Ikke stopp!»

Hensikten er jo god. Jenta vil jo bare at du skal vite at hun nærmer seg klimaks og at det du gjør føles godt. Problemet er bare at jenter ikke vet hvor vanskelig det er for oss gutter å kontrollere orgasmen vår, og hvor mye ego vi har i å «holde ut» i akkurat riktig tid. Vi gjør pusteøvelser, tankeøvelser, zen-øvelser og muskeløvelser. Vi biter oss på innsiden av leppa, teller til ti, tenker på bestemødre og matoppskrifter. Når jenta da kommer med setningen «ikke stopp» er det totalt mindfuck. Vi mister følelsen av kontroll, fokuset blir å prestere og å holde ut. Vent til du kommer til det punktet hvor orgasmen er uungåelig, og si heller: «Jeg kommer!» Det er en setning vi liker mye bedre å høre.

2. «Jeg liker best å ha lyset av jeg»

Åja. Men hva om vi liker å ha det på da? Vi gutter tennes i mye større grad av det visuelle enn det mange jenter gjør. For mange gutter er det halve opplevelsen å få se jenta naken. Sex i mørket kan være gøy som avveksling, men HELE tiden? Vi forstår at hun har komplekser for ett eller annet med kroppen sin, men vi gutter ser HELHET, ikke detaljer. For oss spiller det ikke så stor rolle om den ene puppen er litt større enn den andre, at hun har litt brede hofter eller kviser på ryggen. Vi tenner på jenter som føler seg vel med kroppen sin. Det er mye større turnoff med en jente som gjemmer seg bort.

Med mindre du har selvlysende undertøy kan du godt la lyset være på.

Med mindre du har selvlysende undertøy kan du godt la lyset være på.

3. «Penisen din er helt perfekt»

I utgangspunktet ikke noe feil med denne eller? Problemet er bare at ALLE gutter har usikkerheter rundt sin egen penis. Er den for liten? Er den rar? Bøyer den for mye mot venstre? For mye oppover? Nedover? Er penishodet i riktig proposjoner til resten? Å si at penisen er helt perfekt tolkes derfor litt som «Den er litt liten, men jeg synes ikke at det gjør noe asså». Det er litt som når en gutt sier «Jeg liker deg sånn du er jeg». Romantisk og fint, men i hodet til jenta hører hun «Du er jo ikke noe fin så klart, men for meg gjør ikke det noe asså». Er den stor, så si det rett ut. Er den passe, så si at den er stor. Er den liten så gi han heller komplimenter for andre ting.

4. «Jeg hadde sex med en fyr som hadde stor penis en gang, og det ble nesten FOR stort»

«Og jeg var sammen med en supermodell en gang, og hun var nesten FOR pen.» I vår fantasiverden har ikke jenta hatt sex før hun møtte oss. Og vår penis er den største hun har sett. La oss få lov til å leve i fantasiverdenen vår. Det spiller ingen rolle om det er sant. Om hun så har fetish for små peniser og fobi mot store. Vi har ikke lyst til å høre om det.

Hun var nesten for pen!

Hun var nesten for pen!

5. «Er det noe galt?»

Ja, det ser du vel. Men nei, det har ikke noe med deg å gjøre. Og nei, det pleier ikke å skje ofte. Og nei, det blir ikke bedre av å prate om det. Det beste du som jente kan gjøre når en mann sliter med å få den opp er å gi han bekreftelse på at du LIKER han og at dere KOMMER TIL å ha sex senere. Det han vil høre er «Vi kan ligge å kose, og heller ha sex i morgen tidlig?» Det skjer ALLE menn en gang i blant hvis man stresser mye og er ikke et problem ved mindre det skjer hver gang over lang tid.

6. «Det gjør ingenting»

Jo, det gjør det jo. Og falsk sympati er ikke det han trenger nå. Enten det er ereksjonssvikt, at han kom for tidlig eller ikke i det hele tatt så er det noe han har lyst til å ordne opp i på egenhånd. Det eneste jenta kan gjøre for å hjelpe han er å gi han bekreftelse på at hun LIKER han, og tenner på han. Ikke ved å si det, men nonverbalt. De fleste ting menn sliter med seksuelt har både en viss fysisk komponent, og en psykisk komponent. Ofte er det prestasjonsangst eller redsel for avvisning som ligger bak, og det beste er derfor om han har mulighet til å tilfredsstille jenta på andre måter. Det verste jenta kan gjøre er å si «Det gjør ingenting» med et oppgitt og tydelig frustrert ansiktsuttrykk, for deretter å rulle seg over med ryggen til.

7. «Hva holder du på med?»

Noe vi trodde du kanskje likte. Men greit. Da prøver vi noe annet. For gutter er avvisning ekstra følsomt under sex. En mer skånsom måte å si fra at det han gjør ikke er noe du setter pris på er å si «Det er godt når du…» og heller fokusere på de tingene han gjør riktig.

8. «Nei. Jeg er ikke sånn»

Denne er litt vanskelig å forklare, men når jenta sier at hun «ikke er sånn» og at noen seksuelle aktiviteter derfor er uaktuelle, så er det akkurat som hun skaper et skille mellom deg som gutt og henne som «ordentlig» jente. Det er akkurat som om hun plutselig har fasiten på hva som er normalt og riktig, og at du nesten var en særing som forsøkte. Selv om du aldri har tenkt til å forsøke, liker gutten ihvertfall å få lov å ha fantasiene sine intakt. Et «Oi, jeg er ikke helt der enda. Men jeg utelukker det jo ikke en gang i fremtiden» lar oss få lov å fantasere videre.

9. «Ta meg hardt»

Det finnes garantert gutter som elsker at jenter sier sånne ting. Men de fleste gutter foretrekker at det er de som har kontroll, og at det er de som får lov til å ha rollen som den harde og dominante. Et «Ta meg hardt» kan være en mindfuck på mange plan. Det første man tenker er: «Tror hun at jeg tenner på at hun sier det?», deretter: «Kanskje hun ser veldig mye porno?», videre: «Kanskje hun har vært med en gutt før som tente på at hun sa sånne ting?», «Er jeg ikke hardhent nok allerede?», «Kan ikke jeg få lov til å styre litt hvor hardt eller mykt det skal være?», og tilslutt «Forventer hun at jeg skal si sånne ting tilbake?». Denne går også litt på punkt nr 1; det er vanskelig nok som det er å kontrollere egen orgasme. Det er ikke alltid man bare kan «kjøre på hardere».

MjAxMy1mZGVmNTIyNzQ4ZDRhN2Yz

10. «Hæ? Tenner du på DET?»

Eh..neida, jeg bare tulla. Og det er visst siste gang jeg forteller noen om det. JA, vi gutter er gæerne. JA, vi tenner på føtter, indianerkostymer, englevinger og katteører. Det er ikke alltid like logisk. Men det er jo egentlig kjempebra for jenter at vi gutter vet hva vi tenner på. Gutters fantasier er jo i tillegg ofte gjennomførbare i motsetning til «sex med George Clooney». Sex er intimt og man er utrolig sårbar, derfor føles avvisning av personlige fantasier ofte ekstra sårt. Igjen vil vi heller høre «Oi. Jeg er ikke helt der enda, men jeg utelukker jo ingenting en gang i fremtiden».

17issiuexrwpijpg

Katteører er jo litt sexy da.. Eller?

 

Kjenner du deg igjen i disse punktene? Si din mening i kommentarfeltet under!

Takk til Andreas og Usminket.no for innlegget! Sjekk gjerne ut bloggen deres for flere tips om forhold, sex og kjærlighet.

Kommentarer

comments

Language »