12 problemer vi menn har med baller og pung

Det er mye slit å ivareta et par med baller. Kvinner har sine kroppslige problemer, dette er mannens.

12 problemer menn har med baller og pung

Det er Movember. Siden manndommen skal feires for sin primitivitet, er det vel verdt å nevne at ikke alt er en dans på roser for oss menn! Dette er 12 problemer vi har med baller og pung.

 

1) Ballesvette

Det er masse løs hud der nede. Så fort temperaturen stiger en eneste grad over romtemperatur, blir ballene til en svett sakkosekk. Alle menn har tatt turen inn på badet for å skylle ballene i kaldt vann på et tidspunkt.

Fry tenker på ballesvette.

2) Balleskjegg som gnisser

Vi har alle kroppsdeler som barberes eller friseres. Men de fleste av de er ikke gelatinlignende, frittflytende hudsekker som gnisser inntil lår, penis og seg selv. Alle menn som har barbert pungen vet hva jeg snakker om.

Hårete baller.

3) Vi kan sette oss på de

Se for deg at noen legger hele vekta si på det mest sensitive området du på kroppen. Gang det med 100.

4) De endrer størrelse

Ballene kan faktisk fordoble sin størrelse når du har sex. Det føles bare rart når alt utstyret plutselig er hovent. Etter sexen krymper de like fort igjen.

5) De klistrer seg til låret

Har du noen gang sett en mann se seg nervøst rundt, før han forsøker seg på å halveis gå i spagaten? Det er fordi ballene har klistret seg fast til benet. Dette er den eneste diskré metoden for å løsne de. (OK – det er ikke så veldig diskrét.)

6) De kommer i ulik størrelse

Det er plagsomt å ha på seg to sko i ulik størrelse. Tenk å være født med et par assymetriske kuler mellom bena. Ballene er nemlig i forskjellig størrelse. Ikke kult.

7) Ballespark

Mannens største mareritt. Selv et lite dunk på feil plass kan føre til ekstreme smerter. Et ballespark gjør ikke vondt i kun ballene heller. Her må du tenke ekstreme smerter i hele kroppen, fulgt av et stadig økende ubehag, og en skytende følelse i hele magen. Igjen – gang det med 100.

Spark i ballene.

8) De er stygge som juling

Du kunne tatt et smakfult bilde i svarthvitt, med ballene pent dandert på et silkeunderlag, med en vakker solnedgang som bakgrunn. Det ville fortsatt sett ut som et nærbilde av en gammel manns panne.

9) Blå baller

Ja, det finnes. Man blir kanskje ikke knall blå på ballene, men blir det nok væske lagret i ballene kan det være riktig så ubehagelig! Det er som å måtte pisse uten å få det til.

10) De henger seg fast i boksershortsen

En løs boksershorts er alt som skal til for at ballene bretter seg rundt den som en kvelerslange. Derfor ser du alltid menn som «justerer» på utstyret – selv når det ikke passer seg.

Mann justerer på baller

11) Noen ganger pisser vi på ballene ved et uhell

Noen ganger, med rett vinkel, når vi sitter ned for å gå på nummer to, treffer urinen ballene. Hvis du noen gang hører en mann som brøler «FAEN!» fra et offentlig toalett, er det sannsyneligvis derfor. Nå vet du det.

12) Dovannet treffer de 

Det skjer ikke hver gang, men hvis vi sitter på do, og er dumme nok til å trekke opp før vi reiser oss, får ballene en bakteriefyllt kald dusj. Hvis det skjer på et offentlig toalett, er den første tanken som slår oss «hvordan skal jeg forklare til dama at jeg har fått syfilis?».

Del på Facebook hvis du har opplevd ting fra denne lista!

Er du jente? Har du lyst til å skrive en liste over kvinners kroppslige problemer for Tiz.no? Ta kontakt!

Kommentarer

comments

Language »