20 tegn på at du er en skikkelig stor dramaqueen

Å kalle en jente for en dramaqueen er noe av det verste du kan gjøre. Det er en stor fornærmelse. Om du ikke er en dramaqueen selv, så kjenner du helt sikkert noen i vennegjengen din som er det. Her er ihvertfall 20 tegn på en dramaqueen. 

1: Om du tar alle små ting som blir sagt eller gjort av venner, familie eller folk på gaten på en personlig måte. Selv når det ikke handler om deg.

2: Har du en dårlig dag så går jorden under. Finner du ikke mobilen din? det er helt jævlig. Finner du ikke lommeboken din? Fuck alt og alle.

3: Om noen går med samme klær som deg er de en forbanna bitch.

4: Det er alltid diskusjoner eller krangling der du er.

5: Alt er katastrofe. Om noen griser litt vin eller cider på sofaen eller en kjole som du har lånt bort, så er det en katastrofe. Du kan klikke og diskutere dette i flere timer om hvor mye det plagget er ditt favorittplagg bla bla bla.

6: Du skal ha all oppmerksomhet. Du driter i hvilken oppmerksomhet det er, men alle skal se på deg, alt skal handle om deg når du er tilstede.

7: Du elsker å snakke om andre. Har Sunniva snakket drit om Emilie på en fest du ikke var på? selv om du ikke har noe med saken å gjøre, så vil du snakke om det. Du elsker å snakke drit om andre, DRAMA.

8: Du elsker å se andre krangle. Om 2 av dine venniner krangler sitter du der og følger med, det trenger ikke engang å være venniner, det kan være hvem som helst. Til og med folk på gaten du ikke kjenner, så lenge folk krangler blir du opphisset, du blir glad.

9: Du lager drama. Du kan si små ting som egentlig ikke er noe big deal. Om en vennine av deg har tatt en tyggis av din andre vennine uten at hun vet det kan du si ting som «du vet hun stjeler fra deg sant?, omg»

10: Har du slått deg? fått et lite skrubbsår du ikke kan se? vel, det er helt forferdelig og ingen andre skjønner hvor store smerter du har.

11: Du skal kontrollere alle ting. Skal din vennine ha bursdag og din jentegjeng skal stå for surprise party? vel, du skal være den som bestemmer alt. Hvordan alt skal være og se ut. Det handler mer om deg og hvordan du vil det skal være, fordi du er dramaqueen.

12: Du er ikke fornøyd med noenting. Maten på resturanten er ikke god, brusen smaker drit, kjolen er for trang (selv om det er din størrelse) ingenting er bra nok. Dramaqueens vil at alt skal være perfekt, 24/7.

13: Du sammenligner ditt liv med andres. Haha, hun må ha et drittliv, omg, tenk å leve sånn som hun gjør. Hvorfor må de sammenligne sitt liv med andres? fordi de føler seg bedre da. Dramaqeens har det beste livet, uansett.

Om du som dramaqueen går med en chanelveske, eller en veske som koster noen tusenlapper og ser en annen jente med en veske fra H&M, det gjør en dramaqueen lykkelig. Hele dagen blir perfekt.

14: Du kritiserer alle andre rundt deg. Alt de gjør er feil. Nope,FEIL.

15: Du er opphengt i utseende ditt. Du er så perfekt, hvorfor så perfekt? Hvorfor har du så perfekt hår? øynene dine, hvorfor er ikke alle andre som deg?

16: Du blir fort stresset. Om bussen går om 30 minutter og du bor 5 min unna.

17: Du elsker å skrive og lese om drama på sosiale medier.

18: Du sier aldri unnskyld om du gjør noe feil, for du har jo alltid rett. Om du løper av veien på rødt lys og en bil krasjer er det fremdeles ikke din feil. Dramaqueen!

19: Du hører ikke på noen som helst. Fordi du ikke gidder å høre på andre snakke

20: Du blir glad når din vennine forteller at hun har noe drama å fortelle deg

Del gjerne med en dramaqueen

Kommentarer

comments

Language »