Advarsel: denne videoen av en besatt dukke har skadet over 80 mennesker!

Historien om den besatte dukken Peggy har skremt tusenvis og skadet over 80 mennesker i følge en historie som i mange år har vandret på nettet.

Far og mor tok med seg en dukke hjem til sitt barn som gave, men dukken våkner til liv og terroriserer familien. Høres det kjent ut? Det er flust av skrekkfilmer med en slik handling, kanskje best kjent er Anabelle-filmene.

Det som gjør denne historien så skremmende er at den sies å være sann…

Det sies at Peggy er besatt av sjelen til et offer for Holocaust…
Dukkens tidligere eier var overbevist om at hun ble alvorlig syk av dukken, og hun ga den derfor bort til den paranormale etterforskeren Jayne Harris.

Den paranormale etterforskeren Harris har en egen organisasjon som heter «Haunted Dolls», og han er spesialisert på besatte gjenstander.
Det som er så skremmende er at det virker som om Peggy kan påvirke alle som ser henne, selv om de ikke er i rommet sammen med henne. Etter at bildet av Peggy ble delt på Facebook rapporterte flere om smerter i hodet og sinkende temperatur i rommet mens de så på bildet. Selv merket jeg en snikende tannpine som kom rett etter at jeg så på videoen. Ekkelt!

Over 80 personer har sagt de har blitt kvalme og fått hodepine av å se på videoen. Et menneske døde av hjerteinfarkt etter å ha sett den! Så det er opp til deg.. Tør du å trykke på play?

Så… Kjenner du et ubehag? Er det noe med Peggy? Hvem vet… Jeg velger å ikke se på videoen flere ganger i alle fall!
Kommentarer

comments

Language »