Bruker du badekaret når du er på hotell? NOE SÅ EKKELT!

Du kan ha lagt deg opp i en bakteriefelle! Hvis du tar deg et bad i badekaret på hotellrommet burde du kanskje skrubbe deg etterpå…

badekaret på hotell

Jeg bor en god del på hotell i løpet av et år. Når du endelig kommer frem til hotellet etter en lang dag er det herlig å fylle badekaret med varmt vann å nyte følelsen av å bli ren.

Men, så var det renholdet da… Hvor rent er egentlig badekaret på hotellrommet ditt? Hvis vi skal tro renholderne selv, er badekaret det ekleste stedet på hotellrommet!

På grunn av dårlige arbeidsforhold for renholderne ved hotell må det det ofte kuttes i svingene. For at renholderne skal klare å vaske kvota innen arbeidsdagens slutt er det gjerne badekaret som blir oversett.

Reisebloggen Thetravelinspector.no har snakket med renholdere som bekrefter at det må kuttes i svingene, og at det er badekaret som får minst renhold.

Vi kan noen triks som gjør at det ser rent ut, uten at vi har fått vasket skikkelig. Vi skyller kjapt med litt vann, tørker av og til med en klut, men sørger først og fremst for at den blanke kranen ser bra ut. Da merker ikke gjestene noe.

Dette har renholdere fortalt til Thetravelinspector.no

Jeg, i likhet med Odd Roar Lange fra Thetravelinspector, står lett over en dukkert i et skittent badekar. Reisemagasinet Conde Nast kunne nylig avdekke at hotellbadene er mindre renslige enn toaletter på fly.
Hvis du er opptatt av hygiene bør du også holde deg unna fjernkontrollen. Og hvis du først har sjekket inn, bør du kanskje se denne videoen av en stuepike som snoker i sakene dine, slik at du husker å låse inn verdisaker og iPad når du er ute av rommet.

Kommentarer

comments

Language »