Vi har alle opplevd det: vi hører en svak lyd et eller annet sted i huset. Uansett hvor hardt vi leter finner vi ingenting.

Men når dette paret fra Illinois i USA hørte slike lyder, måtte de undersøke nærmere. Det endte med at de rev opp terrassegulvet sitt i jakten på lydene. Det var verdt det, for under terrassegulvet fant Tom og Melissa disse sinnsykt søte prærieulv-valpene!

Prærieulv

De var døden nær av kulde, å trengte hjelp raskt. Ulvemoren var borte, og hadde mest sannsynelig forlatt ungene sine. Dessverre var det en av ulveungene som ikke klarte seg, og som lå iskald blandt de andre…

prærieulv

Paret tok straks kontakt med  Flint Creek Wildlife Rehabilitation-senteret som har tatt hånd om de små prærieulvene. De har blitt foret med flaske, å blir tatt godt vare på.

prærieulv

Lederen for rehabiliteringsenteret, Dawn Keller, mener fødselen av de søte små har skjedd dagen før de ble reddet.  De kommer til å bli tatt vare på av senteret frem til de er sterke nok til å bli rehabilitert.

desktop-1432312956

Før de blir sluppet fri, skal de få en prærieulv-mamma som kan lære de ordentlig ulveskikk før de blir sluppet ut i det fri.

prærieulv

Vi ønsker de søte små all lykke i fremtiden, og et godt liv ute i det fri! <3

Del denne fantastiske historien med dine venner!