Disse flypassasjerene hater vi mest

Nordmenn elsker å fly. I sommer har både SAS og Norwegian flydd rekordmange passasjerer, og det er ingen grunn til å tro at vi kommer til å fly mindre i tiden som kommer.

Når høstværet nå setter inn for fullt er det mange solglade Nordmenn som trekker til varmere strøk. Men selv om vi har blitt ganske så vant til å fly, er det enkelte passasjerer som går oss direkte på nervene.

Expedia har i sin store undersøkelse spurt 1000 passasjerer om hva de hater mest når de er i lufta.

Her er lista over hvilke passasjerer vi hater mest når vi skal ut å fly!

#1 Unger som sparker i seteryggen

Dette er en situasjon vi alle kan kjenne oss igjen i. En energibunt som har fått i seg alt for mye sukker sparker løs i seteryggen din. Fotballtreningen med din rygg som sparkeball er noe som kan få selv de mest rolige til sinns utrolig forbanna. Og skal vi tro undersøkelsen er det også slik; 64 % av de spurte oppga dette som verstingen over alle verstinger.

#2 Foreldre som lar ungene sparke i seteryggen

Ikke overaskende er dette en god nummer to. Foreldre har en tendens til å overse ungene sine på flytur, og de som gjør det kunne ikke brydd seg mindre om at ryggen din nå gjennomgår en god omgang med juling fra de søte barneføttene til hennes elskede pode.

#3 Passasjerer som stinker

En passasjer som lukter sterkt av svette fra gårsdagens fyllekule, og som har forsøkt å dekke over dette med et tonn parfyme og deo, er også en gjenganger. Den alt for sterke kebaben med hvitløksaus fra kvelden før gjør det ikke bedre.

#4 Den konstante klageren

Den som klager på alt og alle. Enhver lyd er en påkjennelse for denne personen, og de gjør sitt beste for at alle medpassasjerene skal innbefatte seg med at de ikke liker lyder.

#5 Fulle passasjerer

Disse befinner seg som regel alltid bakerst i flyet, men invaderer gjerne resten av kabinen. Der henger de over setene til bekjente mens de roper høyt, raper, og er generelt uhøflige. De var fulle før de kom seg gjennom sikkerhetskontrollen, og nå klyper de tak i kabinpersonalet for å bestille et friskt utvalg små spritflasker.

#6 De som snakker høyt hele tiden

At man noen ganger hever stemmen litt fordi motorduren bråker og den fulle passasjeren raper deg i øret, betyr ikke dette at man trenger å være høylydt hele tiden. Disse skravlerne holder aldri kjeft, men ser det som sin plikt å holde foredrag for hele flyet.

#7 Snikerne

Du vet de som sniker seg forbi (les: bøller seg forbi) i køen. Ikke så mye annet å si om disse.

#8 De som slår ned seteryggen

I det du skal til å spise ramler seteryggen til den foran deg ned i trynet på deg. Vedkommenet har selvfølgelig ikke spurt deg om det er greit først, og tar det som den største selvfølge. Du kan jo bare slå ned seteryggen du også – slik at nestemann må plages.

#9 Armlenetyven

Store mennesker med store armer som gjerne vil bruke hele armlenet, selv om du ender opp som en sylta julegris i midtsetet.

#10 De som tar med seg halve ostedisken ombord

Og evt. annen illeluktende mat. Det er greit å ta med seg litt mat ombord, men må lunsjen virkelig bestå av surstrømming og muggost?

#11 Passasjerer som behandler kabinen som en garderobe

De kler gjerne av seg både sko og sokker, og syns det er deilig å lufte surpedalene sine på armlenet ditt eller setet ditt.

#12 Elskovsyke medpassasjerer

Enten de opptar toalettet for å bli med i «mile-high-club» eller lager sugemerke på halsen til sin kjære i nabosetet – disse amorøse og vårkåte medpassasjerene skulle vi gjerne vært foruten.

#13 Passasjerer med liten blære og irritabel tarm

De skal på do hele tiden, og sitter selvfølgelig ved vinduet. Du får både passasjeren og deres eiendeler i fanget gjentatte ganger fordi de må forte seg på do. Har en sammenheng med de fulle passasjerene lenger opp i lista, som naturligvis måtte ha i seg 5 halvlitere før boarding.

#14 Selskapsyke passasjerer som reiser alene

Den ensomme ferieglade, som selvfølgelig vil bli kjent med deg under flyturen. Snakker konstant mens de legger ut som sitt personlige liv til deg som absolutt ikke er interessert, og aller helst vil sove.

PS. hvis du skal sove, ta med deg snorkespray hvis du snorker! 

Hva slags passasjer irriterer deg mest når du skal fly? Si din mening i kommentarfeltet under!

 

Kommentarer

comments

Language »