Mannen blir fanget under en buss. Så skjer det noe utrolig!

Denne uheldige mannen ble fanget under en buss i London. Etter å ha blitt fanget under hjulet på bussen stormer en hel flokk til å reddet livet hans!
mann fanget under buss

Kollisjonen mellom syklisten og bussen skjedde midt i en folketett handlegate i London. Den 55 år gamle mannen måtte kjempe for livet, mens folkemengden kom til for å hjelpe.

Et vitne som snakket med en reporter om mannen som ble fanget under en buss. Han forklarte at bena hans ble knust under hjulet på bussen.

– Vi hørte den stakars mannen skrike «oh shit» mens bena hans ble knust under bussens hjul. Håret hans ble også fanget under bussen, å ansiktet hans viste stor lidelse.

Det er tydelig at også de som var vitne til dette fikk seg et sjokk. Det er kanskje ikke så rart, når man opplever å se en mann blir fanget under en buss på denne måten!

– Alle skrek, og vi gråt. Vi kunne se huden som var revet vekk fra bena.

Heldigvis for syklisten var det en stor mengde folk som ble vitner til hendelsen. Når de forstod at mannen trengte hjelp, stormet de til.

Nesten hundre personer løp til for å hjelpe til. Sammen klarte de å løfte den 13 tonn tunge bussen vekk fra mannen.

En ambulanse kom raskt til stedet, å tok mannen til sykehus. Takket være den heroiske folkemengden som løp til for å løfte bussen, er mannen i live og i stabil tilstand.

Ikke glem å dele med dine venner! Husk at sammen kan vi redde liv!


Kommentarer

comments

Language »