ER DU JOMFRU? MIA (20) SØKER 2 STYKKER TIL EN UNDERSØKELSE

Er du jomfru? gutt? da er du den perfekte kandidaten til å bli med på spennende studie. Mia (20) fra Oslo har allerede sagt seg villig til å bli med.

Mia er selv på jakt via sin profil på hemmelig.com etter to gutter som kan stille opp sammens med henne, i en ny studie som skal gjennomføres.

Studien skal finne ut hva som skjer med kroppen og hvordan den reagerer etter at en person for aller første gang har hatt samleie. Mia er ikke jomfru selv, men har selv sagt seg villig til å stille som kandidat som skal ta jomfrudommen din, og nå jakter de som skal foreta studien på to gutter som er jomfru.

Oppdraget skal finne sted i Oslo 5 august og det er et betalt oppdrag. For å delta i studien vil du få betalt 2000 kr. Når studien er ferdig og eksperter har gått igjennom undersøkelsen vil denne studien bli publisert på store nettsider hvor du vil få oppmerksomhet for dette, noe som er en fin mulighet for den som ønsker å eksponere seg i media.

Om dette høres spennende ut kan du sende Mia en melding på hemmelig.com for mer info om oppmøte ved å søke på brukernavnet: mia_foto1 eller tagge en venn HER på Facebook.

Kommentarer

comments

Language »