Når du tror du kjøper en hel seng…

Men egentlig bare får en ramme uten bunn. Dèt er Ikea.

Av personlig erfaring har jeg lært meg til å være litt ekstra forsiktig når jeg kjøper store og dyre ting på Internett. Men når vi skulle gå til innkjøp av en ny dobbeltseng av typen «Malm» antok vi, som sikkert mange andre også har antatt før oss, at sengen på bildet var det vi skulle få.

Ingen bunnplanker
For senga betalte vi 3500,- kroner. Inkludert antok vi at dette skulle inkludere både ramme og bunnplanker, som jo er en ganske essensiell del av en seng. Siden det var Ikea det var snakk om, sjekket vi nøye om madrasser fulgte med, noe de ikke gjorde. Derfor kjøpte vi også madrass og overmadrass. Men hvem tenker egentlig på at man må kjøpe bunnplanker separat?! Som om ikke det var nok, betalte vi 600,- kroner for frakt av seng og madrass. Altså nesten 4000,-kroner til sammen.

Elendig informasjon

Nettsiden til Ikea opplyste ikke noe sted at bunnplanker måtte kjøpes separat. Så her sitter vi med en stk. ubrukelig seng. Resultatet er at vi nå må kjøpe bunnplanker, å ut med nye 600,- for å få de fraktet hjem. Ikea burde i det minste klare å skru sammen god nok informasjon, selv om de ikke klarer å lage møbler uten et halvt tonn med skruer. Det tok oss forøvrig nesten to timer å sette sammen nattbordet.

Kommentarer

comments

Legg til kommentar

Language »