Oreos kommer nå i piña colada, cherry cola og popcorn-smak. WOW!

Gjør deg klar for ekte nytelse når dine favorittdrikker og snacks kommer i Oreo-form. Fra kirsebær-cola og piña colada til popcornsmak, nå blir verdens mest berømte kjeks enda bedre!

De kommer ut i begrenset utgave i sommer. De tre nye smakene vant i selskapets #MyOreoCreation-konkurranse, og nå kan Oreo-elskere stemme på den samlede vinneren av de nye smakene.

Ikke tro at de nye smakene er tilfeldige, for her har smakspaneler testet en rekke smaker – noen mer merkelige enn andre. Både avokado, kaffe og donut-smaker har blitt testet.

Fokuset når smakene skulle velges ut var kreativitet, originalitet, og kundeapell.

– Vi hadde ikke forventa å få så mange kreative idéer via #MyOreoCreation-konkurransen, og kreativiteten til våre fans har virkelig imponert, sier Pam Clarkson, assisterende direktør.

Kirsebær-colaen har poppe-pulver i seg som gjør at den bruser i munnen, popcorn har deilig smørsmak, og piña colada er fyllt med deilig og frisk ananas og kokos-krem.

Fansen kan stemme på sin favoritt via denne nettsiden, og skaperen av smaken som vinner får i tillegg til sin helt egen Oreo-smak også 500,000 dollar i premie!

Ikke dårlig!

 

Lik & del hvis du elsker Oreo-kjeks å vil ha disse til Norge i sommer!

 

 

Kommentarer

comments

Language »