Har du en PC med webcam? Se denne videoen NÅ!

1627400-9-1428084399496

Har du en bærbar PC med innebygget webkamera? Da må du virkelig se denne kortfilmen på 7 minutter som er basert på en sann historie.

Jeg har webcam på min stasjonære PC, men legger det alltid vekk, slik at det peker mot veggen. Grunnen til det skal jeg fortelle deg.

Hackere kan nemlig lett få tilgang til din PC. Det vet de fleste. Men det du kanskje ikke visste var at de også kan få tilgang til ditt webkamera uten at lyset på kameraet er slått på! På den måten kan du ikke vite om du faktisk blir filmet hver gang du sitter på PCen din!

I 2010 ble en 31 år gammel mann arrestert av FBI for å ha hacket seg inn på en kvinnes laptop og spionert på henne gjennom webkameraet hennes.

 

I følge FBI hadde hackeren infisert PCen hennes med virus og spionprogrammer. Nå har et filmselskap laget en kortfilm som heter «Webcam». Den er basert på det som faktisk skjedde.

Poenget med videoen er at alle som har en bærbar PC eller data med webkamera må dekke det til når det ikke er i bruk. Du vet aldri når du blir filmet! Det har også sjefen for Facebook, Mark Zuckerberg fått med seg; han dekker til webcamet på laptopen sin med teip.

Sjekk ut hele videoen under

LIK & DEL VIDERE MED ALLE SAMMEN

Kommentarer

comments

Language »