Seks grunner til å hate Halloween

Ikke alle setter like stor pris på Halloween. Her er sju grunner til å hate feiringen.

Man stresser for å finne det rette kostymet

Halloween er en av de høytidene man glemmer å planlegge. Plutselig er den her,og foreldre løper stresset rundt for å finne riktig kostyme til barna.

Ikke for skummelt. Ikke for uskyldig. Når du endelig kommer deg ut for å kjøpe det, er alle kostymene de har igjen for små – eller et sexy sykepleier-outfit. Teit.

Morsomt gresskar for Halloween

Barna blir skikkelig frekke

Jepp, du leste riktig. Poden blir en gjeng med rampeunger på Halloween. De sier ikke lenger høflig «Knask eller Knep». De dukker opp på døra uten et kult kostyme (se punkt nummer en), åpner posen sin, å forventer godteri. Kom deg vekk, din unge!

Hvis du vil ha godteri av meg følger du reglene. Regel nr 1: ha på kostyme! Det er den eneste regelen, egentlig. Jeg er ganske liberal.

Barn i kostymer på Halloween

Det er alltid kaldt

De fleste plasser er det bitende kaldt på Halloween. Hvis du ikke vil la barna fryse ihjel, tar du på de masse klær over kostymet – som gjør ubrukelig. Eller du prøver å snike på de bobledressen under kostymet – som også gjør det ubrukelig.

Barn som fryser på Halloween

Folk tar det for seriøst

Spesielt voksne. Som barn opplevde jeg voksne som hoppet frem fra mørket i skumle masker å skremte livskiten ut av alle barna. Ikke morsomt. Jeg kan ikke forestille meg at noen barn syns det er morsomt med voksne som løper rundt å skriker til små barn. De ender bare opp med å bæsje på seg i det fine kostymet sitt.

En som tar Halloween veldig seriøst, er denne karen på 60, som har den mest episke Halloween-belysningen noen sinne!

Gal person i maske på Halloween

Barn uten kostyme blir mobbet

Folk blir oppriktig sinte hvis du ikke har på deg et kostyme. «Vet du ikke hvilken dag det er?!».

Det har ingenting å si at du forsøker å forklare hvorfor du ikke har kostyme. Kanskje du ble utsatt for punkt nummer en på lista? Du ender opp som outsideren fordi du ikke kler deg ut som en humle. Eller Supermann. Det er DU som er gal, som ikke har på deg et latterlig kostyme. Modent.

Barn som blir mobbet.

Du ender opp med kjedelig godteri

Du får alltid kjedelig godteri. Den gamle dama i nabohuset gir deg appelsiner med nelliker i. Det er ikke jul enda!

Appelsin med nellik

Kommentarer

comments

Language »