Ny studie viser at menn bør gi kvinner 20 minutters massasje daglig

Ny studie viser at menn bør gi kvinner 20 minutters massasje daglig for å hindre stress og humørsvingninger.

Du kommer hjem, din kjære har laget middag og du skjønner ikke hvorfor hun er sur og stresset. Problemet er ikke noe annet enn deg, du er problemet.

En kvinne utfører 80% mer arbeid i hjemmet hver dag enn det mannen gjør, dette er utenom jobben. Så klart blir det klaging og sure miner når du kommer hjem, uansett hvordan dagen hennes har vært. Dette fordi alt arbeidet på jobben pluss alt hun må gjøre når hun kommer hjem er mye arbeid.

Hos en mann er det sjeldent klaging fordi de ofte ikke løfter en finger når de kommer hjem, da er det rett på sofaen og slappe av. Det kan ikke en kvinne, de gjør som oftest det å vaske klær, husarbeid og mye mer, listen er lang.

Ny studie utført av 1610 personer fra England viser at 95% av de som deltok i studien, som gikk ut på å gi kvinnen 20 minutters massasje hver dag i en uke, merket at sin kjære var mye mer blid og glad. Det var aldri nei til noe som helst, de merket også at forholdet ble mye bedre.

En ekstra myk massasje, kalt berøringsmassasje, stimulerer et velbehagssenter i hjernen og senker blodtrykket hos kvinner. 20 minutter med denne metoden vil gjøre henne mye mer kvikkere og opplagt.

Det vil hjelpe mye på hvordan humøret hennes er, det hjelper også på sexlivet.

Kommentarer

comments

Language »