Denne tannbørsten vil overvåke deg mens du pusser tenner! Hvorfor?!

Oral-B-Genius-696x385

Dette kommer kanskje som en overraskelse for noen, men det er enkelte ting som ikke trenger å være koblet til Internett. Som en tannbørste for eksempel. Men ikke fortell det til Oral-B, som nå debuterer med siste skrik innen tannbørsteteknologi.

Genius, som børsten heter, er elektrisk (selvfølgelig), og Genius har veldig lyst til å se på deg mens du pusser tenner. Mens du pusser brokkolien ut av kjeften vil den nemlig overvåke deg ved hjelp av telefonen din.

Oral-B_GENIUS_Product_Suite_Image_Press_Release_1.0

Det følger selvfølgelig med et mobilstativ du skal sette på speilet ditt, slik at telefonen får god vinkel inn i gapet ditt når du pusser. Jeg kan nesten ikke vente på lekkasjen av tannpussevideoer som kommer til å spre seg på nettet!

Telefonen din, kombinert med bevegelsessensoren, gjør at tannbørsten kan overvåke om du er flink nok til å pusse tenner. Det hele skal selvfølgelig sjekkes via Oral-B sin nye app.

Siden ingen gadget er komplett uten en rekke funksjoner du ikke har bruk for, kommer Genius også med en såkalt SmartRing, et lys-system som lar deg velge mellom 12 forskjellige farger under tannpuss-opplevelsen. Oral-B Genius er tilgjengelig fra Juli.

Ville du latt tannbørsten din overvåke deg mens du pusser tenner? DEL med dine venner å hør hva de mener!

Kommentarer

comments

Language »