Topp 7 uheldige produktnavn

Vi mennesker kan tenke ganske «koffert» noen ganger. Med merkenavn som dette er det kanskje ikke så rart at vi må flire litt. 

Noen er direkte upassende, selv i dagens liberale samfunn. Men det gjør ikke oss noe, vi elsker en god latter. Men man kan jo begynne å lure på hva markedsavdelingen har røyka når vi ser noen av disse produktene. For eksempel har vi «Spotted Dick» («Flekkete Pikk» red.anm), som selvfølgelig bare kan være navnet på en hermetisk pudding fra England.

Så her har du den, vår liste over Topp 7 Uheldige Produktnavn:

Diarè-saus

uheldige produktnavn

Denne sausen kan garantere deg en ekte skitopplevelse! Den er rett og slett så sterk at den fremkaller akutt diarè. Munndiarè! Kan gjerne kombineres med neste punkt på lista, for ekstra effekt.

Spy-burger

uheldige produktnavn

«To barf» på engelsk betyr «å spy». Da er kanskje ikke det et helt passende navn på en frossenburger…

Bimbo-brød

uheldige produktnavn

 

Dette brødet er designet for brødhuer. Spesielt bimbo-brødhuer. Man skal være passe dum i knotten for å like dette brødet (snakker av erfaring, har nemlig smakt på det).

Mine baller

uheldige produktnavn

 

Med litt velvilje blir dette riktig ille. «Nuts» kan gjerne bety «baller» på engelsk, og da tenker vi på testikler ja. You want to taste my salty nuts?..

Peniskrydder

cockseasoning7

 

Rett og slett. Hadde de i det minste hatt et bilde av en hane (cock – hane red. anm.) hadde det kanskje ikke vært så ille.

Flekkete pikk, svampepudding

uheldige produktnavn

 

Vi lar etiketten tale for seg selv.

Dick-Stick

dickstick11

 

Skal det være en Dick-Stick?

Kommentarer

comments

Language »