Turisten fra helvete! Ikke gjør dette når du er på ferie!

Feite nordmenn i bar overkropp på ferie i syden. Er du turisten fra helvete?

turist fra helvete

Det er et velkjent faktum at vi nordmenn ikke alltid oppfører oss på sydenferie. Vi tar bilder når det ikke passer seg, drikker oss drita fulle, har sex med lokale prostituerte, å går i bar overkropp på restaurant. Hvis du vil unngå å bli stemplet som turisten fra helvete bør du sjekke denne lista.

1. Ikke gå i bar overkropp!
Det burde være enkelt nok, men svært mange nordmenn som aldri ville vist frem ølmagen hjemme i Norge glemmer dette på sydenferie. Feite og hårete mannfolk vandrer bakoverbalansert med ølmagen ute – til og med på restaurant! Kan du tenke deg noe mer kvalmt enn å spise middag ved siden av en svett fyr i bar overkropp? Kle på deg før du forlater stranda.

Feit mann i bar overkropp.

2. Ikke ta bilder hele tiden!
Alle elsker å ta feriebilder. Det er gode minner når vi kommer hjem til iskalde nord. Men det er ikke alltid det passer seg å ta bilder. Kanskje den spanske familien som sitter ved siden av deg på stranda i bikini og speedo ikke har lyst til å havne på Facebook? Det er best å spørre først.

3. Dra før drinkene blir oppkalt etter deg.
Det er helt greit å drikke når du er på ferie. Selvfølgelig skal det festes litt! Men når du rølper rundt med din tre år gamle datter på slep, etter 9 tequila og en sekser med øl… Det gjør det ikke bedre når du bare måå innom diskoteket i kjelleren før du skal tilbake til hotellet. Og det bringer meg til punkt fire.

Baby drikker alkohol i Las Palmas

4. Ikke ta med barna på fylla.
Jeg er ikke av den snerpete typen. Jeg var selv med mamma på bar som barn. Men vi var hjemme lenge før noen kastet opp i vogna mi. Du trenger ikke ta med små barn på fylla – men det er greit å ta seg en drink eller to.

5. Ikke vær gjerrig.
Kanskje den vanligste feilen hos oss lutfattige nordmenn på NAV-sponset sydenferie. Øl til 16 kroner? Det er da alt for dyrt! Jeg har jo tross alt besøkt denne baren to ganger i løpet av ferien. Jeg forventer rabatt.

Hvis du unngår disse tingene, å gjerne utviser litt normal høflighet, vil både du og lokalbefolkningen få det mye bedre når du er på ferie! Fortell oss gjerne om dine ferieopplevelser i kommentarfeltet under! 🙂

God reise!

Ps. Før du reiser på ferie med ungene, bør du sjekke ut denne kortfilmen laget av en nordmann!

Kommentarer

comments

Language »